2009-11-28
 19:28:02

Nu är det Fest (Y)





Vi ses väl på hotellet!
With love, J

2009-11-28
 16:52:40

Ny frisyr

Just nu sitter jag med en handuk i håret, ska snart torka det och styla styla styla ;P Få se hur det går. Här är en bild på resultatet av klippningen, dock helt ostylat.


Nu blir det snart fest för hela slanten (Y)
Puss och skål på alla söta läsare!

2009-11-27
 05:06:32

"Det är inte juul än, tänk om nån skulle se mig?!"

Antingen är jag så jävla övertrött att jag tycker att detta är kul, eller så är jag bara dum i huvudet ;D Haha



With love, J

2009-11-27
 00:47:29

Update.

Hej alla fina läsare!
Idag gick jag upp 11.20 ungefär, känner mig duktig! Men gjorde det mest för ett vad jag hade med Markus. Vi slog vad om att jag inte skulle orka kliva upp innan 12.00, så jag vann såklart ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik, vilken stämning det blir alltså! :D Ska nog hämta alla mina julsaker och pynta riktigt fint i mitt rum i helgen. Hoppas det kommer lite snö snart med, det skulle vara riktigt mysigt!

Tyvärr så kommer det nog inte se riktigt såhär fint ut i mitt rum efter att jag har pyntat. Jag har inte ens så mycket julsaker. Men lite julfint kommer det nog bli ändå!


Imorgon har jag föresten bokat en klipptid :) Så då blir det att klippa av sig lite hår. Får jag en bra bild med mobilkameran så lägger jag ut en bild imorgon. Det blir i alla fall lugg igen, den har jag saknat!

Nu blir det snart att sova, tänkte vara duktig och kliva upp i skaplig tid imorgon med.
Gonatt och sov sött
With love, J

2009-11-25
 19:06:08

Urusel uppdattering, jag vet :/

än en gång, ursäkta för superdålig uppdattering under några dagar nu!
Jag har varit upptagen och åter upptagen.
Här kommer lite update om vad som hänt i veckan.

Måndag
Började alltså skolan i måndags, fick gå på intro för hela skolan kl 9.00 på morgonen. Skapligt seg man var då kan jag lova. Jag och Markus hade varit ute och gått på natten till måndagen då så jag hade inte kunnat somna förrän 40 minuter innan jag skulle kliva upp. Frös så himla mycket! I alla fall så klev jag väl upp typ så jag hade 5 minuter på mig att fixa iordning mig innan jag gick till lärcentret. Fick sitta därinne och lyssna på saker jag i princip redan visste. Hörde inte riktigt allt heller för den delen, jag satt i min egna lilla trötta värld en stund. Haha. Det tog i alla fall ungefär en timme med info och en rundtur. Fick sedan veta att infon för matematiken skulle äga rum samma dag fast med 4 timmars mellanrum. Så jag gick väl hem emellan, åt lite och så där. Och så var jag upp på stan för att beställa hem lite böcker jag behöver till skolan då. Skapligt dyrt! I slutändan så kommer jag att ha betalat ca 1000 spänn för allt jag behöver. Men det finns inte så mycket att göra åt den saken. När klockan började närma sig 4 så fick jag skjuts av Jonas, som jag hade mutat med en ostbågspåse(haha), till lärcentret. Sjukt skönt att slippa gå faktiskt! Fick sitta där i en timme ungefär, lyssna på lite info och prat enskilt med läraren om min kursplan. Sedan kom Pernilla och hämtade mig. Vi åkte till hennes mammas fik, där Pernilla jobbar, för att stänga och städa lite där. Blev även bjuden på en fet taco-tallrik ;D Riktigt gött! Resten av kvällen spenderades med matematik-plugg och en film med Pernilla, Johan och Björne.

Tisdag
Gårdagen spenderades mestadels hemma. Vaknade runt 13.30 och satt mig och pluggade direkt. Vid ungefär 16.00 kom Malin förbi, då la jag faktiskt matteboken åt sidan. Vi begav oss ut på stan en sväng för att se om det fanns någon drop-in tid hos en frisör någonstans i stan under dagen för mig. Men sådan tur hade jag ju såklart inte, så jag fick boka en tid på citysaxen på fredag 17.15. Hatar verkligen att boka tid sådär. Jag blir så grymt nervös när jag ska klippa mig! Men jag fick i alla fall ett bra pris. Hon frågade mig om jag gick på Martin Kock gymnasiet, och jag ljög lite och sa att jag gjorde det (A) Så jag får ungdomsrabatt. Haha. Efter en sväng på stan gick vi hit igen och satt oss och snackade och bara myste i några timmar. ♥ Sedan när Malin åkt hem så gick jag mig till Markus för att kika skräckfilm (: Självklart hittar vi aldrig på någon som är riktigt bra. Men en av filmerna dög ändå. Tycker ändå att sällskapet är viktigast, och det var verkligen bästa sällskapet någonsin ;D

Onsdag
 Idag började dagen med att man fick vakna upp brevid den sötaste killen som finns :) Låg kvar och myste där långt in på eftermiddagen. Fick sedan skjuts hem och sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Jag har pluggat matte i ca 2 timmar bara. Ska nog snart sätta igång med lite mat tror jag. Får se vad det blir för något, är egentligen ganska sugen på att floota lite med donken idag. Men vi får se hur det blir :)

With Love, J

2009-11-22
 17:54:18

rubrik

Ställde klockan på 12 idag. Men tror ni att jag kom upp då eller? Haha, nä! seriöst alltså, jag måste lära mig att kliva upp när klockan ringer. Och imorgon måste jag verkligen kliva upp, ska ju till lärverket då!

Idag har jag i alla fall städat och damsugit lite (: har även hunnit varit ner till affären en snabbis.

Har inte så mycket mer att berätta idag. Känns som om man är helt slut i skallen. Kanske ska börja sova på nätterna? Jag somnade inte förrän 6 i morse.

Ska forsätta kika på tv och smaska på mina marshmallows nu :)

Grey's Anatomy is on


With love, J ♥

2009-11-21
 16:20:02

Hej hallå bloggen och alla söta läsare!

Idag vaknade jag 13.55 och låg kvar i sängen till 3, inte så bra med andra ord. Ska nog börja ställa klockan på 11 nu när jag ska börja plugga. Det vore bra! Är lite smånervös för att gå dit på måndag faktiskt, men det ska nog gå bra :)

Jag har i alla fall nyss tagit mig en lååång dusch, hur skönt som helst. Älskar att vara ren! Haha. Ska nog snart pilla ihop nånting att äta. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Kanske skulle ta och diska och städa lite idag. Men det känns inte så värt att ställa sig och fixa med sånt på en lördag, eller? Vi får se hur det blir med det.

Nu har jag förresten städat och gjort fin i mitt rum som jag ska ha här hos Björne om jag blir kvar här. Flyttar nog i alla fall in där idag i vilket fall. Det blir nog toppen!

Ska torka håret nu, och sen börja flytta över en massa saker :)

With love, J ♥

2009-11-21
 03:34:43

Dålig uppdattering

Hej mina fina bloggläsare!
Ni får ursäkta den otroligt dåliga uppdatteringen idag(igår?), men jag har haft fullt upp hela dagen: Så tyvärr har jag inte hunnit uppdattera alls.

Dagen började med att jag vaknade upp brevid väldens finaste kille efter en skön massage från dagen före. Haha, den massagen som jag vann i tävlingen vi körde för någon dag sen som jag berättade om ;) Helt underbart i alla fall! Vaknade där runt halv 2 tiden. Pallrade mig upp vid 2 ungefär, vaknade till och sådär. Åkte sen raka vägen hem för att kika på lägenheten på Rusbogatan. Och shit, vill fan ha den lägenheten. Men det går ju inte :/ Såg nu när jag läste min mail av vilken anledning jag fick sånt litet studiebidrag, dom har tydligen satt ner mig från att studera 75% till 50% istället. Jag fick tydligen inte ha så många veckor på mig som läroverket hade skrivit in att jag skulle ha :S Sjukt det där.. Ska ta upp det med dom på måndag när jag ska på introduktion, så får vi se om det fixar sig.. I alla fall så, efter att jag kikat på lägenheten så åkte jag med min kära syster hem och satt där ett tag och kikade efter billigare lägenheter. Eftersom hon vet att jag har lite telefonskräck(och jag skojar inte) så var hon så snäll att hon ringde på en lägenhet åt mig så jag fick lite info om den :) Vi ska nog träffas en sväng imorgon med och kika om det finns något intressant. Men vi får se hur jag ska göra med det där, skulle vara skönt att bara bo kvar här med Björne. Både billigt och så har jag ju redan en stor del av mina grejer här! Aja, det märks vad det blir. Efter att jag hade varit hos min syster så åkte jag hem till Malin och Andreas, tog med mig lite mat och lagade iordning där. Satt där en stund och pratade, tills alla andra kom. Då åkte vi typ ut och åkte lite bil, fastnade i världens lerpöl såklart och fick stå där i nästan en timme innan vi fick hjälp loss :P Haha. Sen vart det lite mer bilåk, en sväng in på donken, sen hem :) Och ja, nu sitter jag här. Ska kika lite andra bloggar och facebook, sen blir det att sova!

That's all for now!
With love, J ♥

2009-11-20
 00:09:17

Nu är det bestämt!

Cattis och Niklas fina lillkille heter från och med nu Oliver ♥ Gulligt namn!


Tänk att min syster redan är tvåbarns-mamma :D Hennes familj är så fin!
♥Mamma cattis, Pappa Niklas, Storasyster Jenny och Lillebror Oliver♥

With a lot of love, J ♥

2009-11-19
 22:29:31

Border Collie

Är det bara jag, eller är Border Collies ruskigt fina?! När jag ska skaffa hund sen(när jag har råd och tid för en) så ska jag nog ha en så här fin liten jycke! Har alltid älskat den rasen och kommer nog alltid att göra det.

Här kommer bilder på några riktigt fina Border Collies




Den som känner sig manad kan ju får köpa en sån här hund till mig ;)
With love, J ♥

 

2009-11-19
 22:13:03

Morötter och Dipp

Helt sjukt vad gott det kan vara med morötter och dill-dipp!

Ursäkta den dåliga bilden men kameran är ju sönder, så fick lov att ta med mobilen


Fast nu i efterhand så blev man att må illa lite faktiskt! Haha, det är inte bra att äta för mycket kanske :)

With love, J ♥

2009-11-19
 15:58:22

Nattprommis :)

Hej alla söta bloggläsare ♥
Idag vaknade jag 12.40 igen, shit jag börjar komma upp i skaplig tid nu i alla fall. Och riktigt skapligt idag med tanke på att jag inte kom i säng förrän 04.00 inatt. Jag och Markus tog en promenad runt Hönsan, och tiden drog såklart iväg som vanligt när man är med honom :) Vi gick ut vid 02.00-tiden, haha. Så två timmar var vi ute och gick. Eller vi gick inte hela tiden. Vi stog utanför mig och pratade en stund med :) Mys! Självklart var det någon tråkgubbe/kärring som inte tålde att man stog här utanför och pratade, så han/hon bankade i sitt fönster några gånger för att försöka tysta ner oss. Skapligt rädd man blev då! :D haha

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har installerat mig i ett utav badrummen här, ställt in alla mina badrumsprylar och sånt i ett skåp. Det vart lite grejer kan jag lova ;) Skönt att ha ett EGET badrum! Fast iofs så finns det inte dusch därinne. Men jag har i alla fall ett eget badrum, där jag kan sminka mig och greja hur lääänge jag vill utan att någon ska gnälla :D

Tänk om man hade haft ett sånt här fint badrum



Jag har även lagt in en massa ny musik på telefonen (: Det hurrar vi för. Har inte gjort det på ungefär ett halvår innan, så det behövdes uppdatteras! Jag har förresten Mattiaz låt "oh oh" som ringsignal på telefonen nu, så grymt jävla skön :D haha!




With love, J ♥

2009-11-18
 18:06:16

Flytt

Har nyss hjälp till att flytta ut Björnes syster från lägenheten. Men det är fortfarande lite grejer kvar. Sen när det är borta så kan jag flytta in i hennes gamla rum, då får jag det mycket större. Nästan dubbelt så stort som jag har nu. Det ska bli skönt! Och snart kan jag ta hit mina katter med :D Det ska bli mysigt att få hem dom igen!

Har väl inte så mycket mer att berätta nu!

With love, J ♥

2009-11-18
 16:10:01

Lägenheten

Det där med egen lägenhet kan jag nog glömma. Fick inte så mycket studiebidrag som jag trodde att jag skulle få. Men jag kan ju fortfarande drömma mig bort och kika på lägenheten ändå :P Det skadar ju inte! Hoppas min kära syster Veronica vill följa med mig på fredag då så jag slipper gå dit ensam (:

With love, J ♥

2009-11-18
 15:23:02

Twilight

Idag klev jag upp 12.40, jag är lite stolt över mig själv! Brukar inte komma upp förrän 2-3 på dagarna. Fast vistelsen hemma hos mamma kanske fixade det lite. Där klev jag upp senast halv 12 varje dag :) Idag har jag i alla fall hunnit med att duscha och släppt in en gubbe som skulle fortsätta fixa med fiberinternet och tv-grejset(vet inte riktigt vad allt är, haha). Men dom är så sega, idag kom han in och satte i en liten fjuttgrej som tog ungefär 5 minuter. Dom kan inte fixa allt på en gång eller? Nej, då ska dom komma hit en miljon gånger och störa istället. Aja, det blir nog bra när det är färdigt i alla fall :)

Jag har förresten börjat läsa en bok. Inte alls likt mig! Fast jag hade börjat läsa den här boken förut, men den blev lagd åt sidan ett tag. Så nu tyckte jag att det var dags att öppna boken igen.

Första Twilight-boken, Om jag kunde drömma


Dumt att börja läsa en bok med fortsättning när man inte har dom andra böckerna egentligen!
Jag vill förresten se den andra Twilight-filmen som har premiär den 20:e november. Fast det får vänta tills jag har fått in lite pengar. Men jag måste se den! :D



Nu blir det att fixa lite mat!
With love, J ♥



Fattar inte hur man kan sakna en person såhär mycket.. :) 

2009-11-17
 18:43:05

Rubrik

Tja tja bloggeeen!
Idag är jag grymt trött kan jag lova. Jag och Markus tävlade om vem som kunde vara vaken längst inatt. Haha, helt värdelös tävling egentligen, men kul (: OCh gissa vem som vann då? ;) Jag såklart! Fast inte med sån god marginal. Somnade nog bara någon minut efter Markus. Men jag vann i alla fall. Och priset var en massage som jag verkligen ska avnjuta sen ;)

JAg är inte bara trött, utan fryser även som en tok! Fattar inte. Sitter jämt under ett täcke nuförtiden, fryser jämt! Det måste vara något allvarligt fel med mig. Jag kan sitta och frysa när det är typ 22 grader varmt innomhus. Sjukt!

Förresten så ringde dom från hjalmarssons bostäder idag, så på fredag kl 15.00 ska jag kika på en 1:a här i Hedemora.

Planlösning på lägenheten


Lägenheten ligger på Rusbogatan och är 40m².
Fast vi får se hur jag ska göra. Vet inte än om jag ska bo kvar här hos Björne istället. Hans lillasysters rum blir ju ledigt nu, och hyran blir mycket billigare här. Och så slipper jag krångla med att skaffa internet och allt annat smågrejs som ska fixas. Så vi får se hur det blir :) Ska åtminstonde kika på lägenheten!

With love, J ♥

2009-11-16
 16:32:06

Videoinlägg?

Undra om man skulle börja lägga in några videoinlägg. Vad tycker ni?


Upptäckte nyss när jag skulle starta min kamera att den inte fungerar över huvud taget :@ Ååh!
Dssutom är det en massa kladd på skiten. Lovar att nån har lyckats spillt alkohol på den och inte vågat sagt till mig.. Det var den kameran det, 1500 spänn åt helvete!
Jag vet inte ens var jag har garantin och kvitto på kameran :S Allt sånt vart ju nerpackat i flytten! Vad arg jag blir :@

With no love at all, J

2009-11-16
 16:18:43

Hero - Enrique Iglesias

Hur kan man låta bli att rysa till den här låten? Det får helt enkelt inte.

2009-11-16
 15:34:06

Mattiaz - Skandalen "Oh Oh"

Oh Oh Oh, Baby, Oh Oh Oh!
Haha, den låten sitter FAST i mitt huvud.

Jag har nästan lite idéetorka på vad jag ska skriva om i bloggen. Någon som har något tips?

With love, J ♥

2009-11-16
 02:16:16

Om exakt en vecka...

..Börjar jag plugga! :D Har lite småpanik, jag har inte köpt böckerna för mina ämnen än. Och kan inte göra det förrän jag får pengar från csn! Jag kommer alltså kanske ligga efter en vecka eller så när jag väl får mina böcker. Inte bra. Men det ordnar sig nog! Hoppas jag.

Nu är det i alla fall dags för sängen. Jag ska ställa klockan ikväll med så att jag kommer upp innan 12 imorgon (:
Godnatt alla söta läsare!

With love, J ♥
2009-11-15
 15:52:40

Värt..

Nej, det känns ju inte så jättevärt att jag klev upp för ca en timme sen, alltså 14.30! Jag tänkte att jag skulle komma upp runt 12-tiden i alla fall. Men nej då, haha, så går det när man inte ställer klockan.

Jag har i alla fall hunnit med en dusch och slängt i en tvättmaskin. Snart ska jag fixa nåt att äta, känner att jag börjar bli lite hungrig! Just nu håller jag på att lägga in fler bilder på datorn på min nya systerson (: Så det kommer snart upp några bilder till på bloggen.

Han är ju så himla söt, lillfisen ♥


Nej, nu blir det matlagning! Sen ska jag nog gå ner till affären en vända.

With love, J ♥

2009-11-15
 01:58:18

Snusat bebis! :D

Idag har jag äntligen fått snusat bebis :D Gud vad söt han är!!
Titta liksom! Ååhh :D


Kika gärna in på min systers blogg chatarinasundberg.blogg.se, än har hon inte lagt upp bilder och text sen hon åkte in till BB. Men det kommer nog snart (:

GRATTIS igen syster & Niklas. Och Jenny såklart (:

With love, J ♥

2009-11-14
 11:49:30

Påväg!

Nu är jag klarpackad, redo att åka (: Så snart sätter vi oss i bilen och beger oss först till Borlänge för att hälsa på Cattis, Niklas och den nya bebisen. Sen får jag skjuts hem till mig. Ska bli skönt att få komma hem faktiskt :)

Hinner inte skriva nå mer nu. Ska packa ner datorn bara, sen åker vi.

With love, J ♥

2009-11-13
 19:08:27

Studier & bebis

Ikväll fick Cattis och Niklas besked om att dom äntligen fick ta med sig sin lille pojke hem! Så imorgon ska vi åka och hälsa på dom :) Jag är alltså fortfarande kvar hos mamma, men funderar på att passa på att åka hem imorgon när vi ändå ska till Borlänge. Vi får se hur jag gör, för mamma sa att dom kunde skjutsa mig senare i veckan annars med. Men jag saknar faktiskt Hedemora, alla vänner och så. Så det blir nog att åka hem imorgon. Det är ju ändå snart jul, och då ska jag hit igen (:

Idag fick jag förresten besked om ansökan till studiemedel. Så nu är det klart med. Eller nästan iaf.. Lyckades väl räkna fel på poängen på höstterminen så det vart nedslaget, det fattades 5 ynka poäng. Men rättade till det felet idag, skrev in dom 10 poängen jag hade räknat fel på och skickade in. Så jag hoppas på att få besked i veckan!

Jag har även hunnit skickat in en intresseanmälan på en lägenhet idag med. Fick faktiskt svar direkt idag med, och han från fastighetsbolaget ska ringa mig i veckan :D Så snart kanske jag har en egen lägenhet igen!

Nu ska jag dricka mitt the och ha lite fredagsmys med min mamma ;D

With love, J ♥

2009-11-12
 20:57:36

Kall dusch!

Imorgon hoppas jag på att få besöka min kära syster, Niklas och nya bebisen (: Det var meningen att dom skulle få ta hem lill-killen idag, men han hade tydligen haft ett blåsljud i hjärtat. Förhoppningsvis är det inget farligt och då får dom åka hem imorgon. Det hoppas jag på! Jenny med skulle jag tro. Inatt vaknade hon och grät efter pappa, sötungen. Fick lov att trösta henne och säga att hon får träffa pappa snart. Fast jag skulle också sakna mina föräldrar om jag var lika liten och varit ifrån dom i över två veckor! Stackars lilla flicka (: Så går det när mormor vill kidnappa henne för en massa bus och mys ;D haha.

Dagen idag har varit ganska händelselös. Har mest umgåtts med mamma och Kjell :) Haha, och jag fick panik när jag skulle duscha idag. Hade glömt bort hur fort varmvattnet tar slut här! Så jag fick duscha ur det sista balsamet ur håret med kallvatten. Brr!


Haha, kan lova att jag såg ut ungefär såhär när kallvattnet kom ;)


With love, J ♥

2009-11-12
 18:34:07

Only Hope - Mandy Moore

Så himla fin låt, kommer från filmen A Walk To Remeber. Har du inte sett den filmen så rekomenderar jag dig att göra det. Den är jättebra!



With love, J ♥

2009-11-11
 23:14:38

Härliga Människa!

Snacka om skön kille, älskar hans blogg mattixstylingtheworld.blogg.se
Kika in där och ni blir fast, i promise!



With love, J

2009-11-11
 20:02:03

Rubrik

Nu har jag fått se en massa kort på Cattis och Niklas lilla parvel. Han är grymt söt kan jag lova! ♥
Än har dom inte hittat på något namn, så vet inte riktigt vad man ska säga till den lille. Det får duga med parvel sålänge. ;P Är jättesugen på att lägga upp en bild och visa upp honom, men väljer att inte göra det förän jag frågat Chatarina och Niklas om det är okej för dom. Jag skulle inte vilja att nån bara slängde upp en bild på mitt nyfödda barn om jag haft ett. Så jag väntar med det tills jag får tillåtelse :)

Idag vaknade jag runt 12-tiden, klev upp och åt frukost. Sen blev det såklart en MASSA bus med Jenny :D Jag har även hunnit varit ut med hundarna i 1½ timme. Ganska mysigt att gå ut och gå, men det var vekligen svinkallt!
Kan inte säga att det är väldigt varmt i mammas hus heller. Hon har en gammal träkåk som inte håller värmen speciellt bra. Det är väl kring 19 grader här inne bara. Jag vill helst ha runt 23-24 grader, då är det perfa!

                                                            With love, J
2009-11-10
 17:51:55

Grattis!

Välkommen till världen lillkillen (:
Klockan 15:39 fick Cattis(min syster) och Niklas en liten pojke!
Grattis storasyster! Och Niklas såklart ;D

Jenny blev helt extas när hon fick se en bild på sin lillebror. Hon ville knappt lämna min dataskärm :) Och så uppreade hon orden "min bebis, min lillebor" hela tiden. Så söwt!  

With love, J

2009-11-10
 16:01:46

Äntligen

Nu äntligen vill mitt lilla systerbarn komma ut i den vida världen! :D
Fick reda på, vid tolv-tiden idag ungefär, att min syster skulle åka in till BB. Och jag tycker att vi borde få ett samta utav hennes kille snart. :)

Skriver sen igen när vi fått det samtalet

With love, J

2009-11-09
 15:28:45

Hemma hos Mamma (:

Hej hallå dagboken!
Nu är jag hemma hos min kära mor. Har varit här sen halv 12 ungefär. Jag började ju såklart att busa med Jenny i en timme, och vart heelt slut! Kan det bero på att jag bara har sovit en timme inatt/imorse kanske? ;) Haha, men det var det lätt värt. Gör gärna om det! Hihi.  

Har även hunnit fyllt i och skickat in ansökan om studiemedel till csn. Självklart vart det en massa krångel, men jag och mamma löste det till slut. Jag har även kikat efter matte och engelskaböcker på blocket. Känns ovärt att köpa helt nya böcker när man kan köpa en begagnad för inte ens halv priset.

With love, J

2009-11-08
 21:43:21

Mattiaz - Oh Oh

Om det var någon som såg första avsnittet av det nya programmet Ullared på kanal 5 förra veckan så vet ni säkert vem Mattiaz är. Den blonda bögen som shoppade med sin mamma. Jag satt i alla fall och klickade runt lite på youtube och lyckades hitta på honom där. Haha :) Han har tydligen spelat in en musikvideo.




Själv tycker jag att snubben är råcool! Jag skulle inte ha något emot att ha honom som kompis ;) Jag läste på någons blogg här om dagen att det var sååå ute med att ha små chihuauor(stavning på den?) och att det nu var inne att ha en bögkompis nu. Hahaha, som om det är något objektiv man bara har liksom. De är en MÄNNISKA vi snackar om för guds skull! Jag skulle fan vilja ha en bögkompis, tänk vad roligt :)

With love, J
2009-11-08
 20:16:20

Mot Rättvik!

Nu är det bestämt. Imorgon klockan 09.36 kliver jag på tåget här i Hedemora, är framme i Rättvik 11.13. Där hämtar mamma och Kjell mig så jag får skjuts sista biten :) Ska bli kul att få komma hem lite. Även fast man inte bor där så säger man "hem", på något vis är det alltid ens hem även fast man inte har bott där sen man var 15-16. :) Jenny, min 2-åriga systerdotter, är också där hemma nu. Ska bli mys att få gosa och leka med henne lite med. Har inte träffat henne på cirka en månad nu!


Sötaste Jenny ♥



Jag tar såklart med mig datorn hem till Mammsen så jag kan blogga hela veckan ;) Skulle inte klara mig utan min kära dator en hel vecka, jag skulle få abstinens! Haha.

With love, J

2009-11-08
 15:45:13

TJA TJAA

Tja Tja bloggen! Haha.
Här sitter jag och funderar på om jag ska ta ett tåg hem till mammsen tidigt imorgon bitti. Det skulle vara ganska mysigt att få komma hem lite och hälsa på. Och äta god mat såklart! Saknar både mamma och hundarna. Det får bli några långpromenader med vovvarna när jag kommer hem. Härligt! :) Skulle vara skönt att hinna hem lite emellan innan jag börjar plugga med. Har ju introduktion den 23e nov, och börjar den 30e.

Har pratat lite med mamma idag med om hur man söker studiemedel och så, det verkar inte vara alltför svårt faktiskt. Det skulle tydligen gå att fixa över internet, så hon ska få hjälpa mig med det när jag kommer dit. Det blir perfa det där.

Har inte så mycket mer att berätta just nu faktiskt. Skriver nog lite senare (:

With love, J   

2009-11-08
 02:07:15

Svininfluensan

Det här med svininfluensan tycker inte jag verkar vara så farligt egentligen. Och så tycker jag även att vaccinet mot influensan kom ut lite väl sent, jättemånga hade redan dragit på sig sjukan och ännu flera var påväg att få den. Det är i alla fall min åsikt.


2009-11-08
 01:56:09

Ny design!

Som ni ser så har jag en ny design! :D Det är min söta vän Emilie Lind som har fixat den åt mig. Tycker att hon är riktigt duktig på att knåpa ihop designer! Och man känner sig helt klart mer taggad att skriva blogg när man har en fin design. Så TACK så mycket Emilie!

Kika gärna in hos henne Emiliel.blogg.se ♥

With love, J

2009-11-07
 15:00:16

Plugg :D

Då är man relativt nyvaken nu, vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Jag säger ju det, jag sover jämt länge, det är inte bra alls! Och inte känner jag mig ett dugg utvilad heller.. Fast det var välbehövligt ändå, för jag somnade inte förän klockan var halv 7 imorse. Jag fick för mig att jag skulle ta mig en dusch när jag kom hem från västerby igår. Och då blev jag såklart piggast i stan. Satt mig framför msn till typ halv 6, sen slog jag på en film och somnade till den efter en timme. Men som sagt, nu i veckan ska jag försöka fixa det här med att vända tillbaka dygnet.

Jag har förresten fått reda på att jag får börja plugga den sista november (: Det ser jag fram emot. Jag ska börja med att plugga Matte B och Engelska B, och sen gå över till Matte C och Engelska C. Det kommer nog bli lite kämpigt och svårt. Men roligt ändå!



Nu blir det att kliva upp och fixa något att äta!

With love, J

2009-11-07
 01:44:10

weekend ;)

2009-11-07
 01:34:53

Hemma

Mja, kvällen var väl rolig så länge den varade i alla fall :) Det var grymt skönt att glida ner i tunnan och bara koppla av med ett glas vin i handen ♥ Nu är jag hemma och funderar starkt på en dusch innan jag bänkar mig framför datorn i sängen igen.



Duschen nästa!

With love, J

2009-11-06
 16:10:38

Vin och Badtunna

Tjejorna är liiite småsega nu.. Väntar fortfarande på att få gå ut och röra lite på mig! :P

Ikväll blir det i alla fall mys ute i Västerby. Vi är ett gäng som ska bada tunna och ta några kalla ;) Det ser jag fram emot. Ser fram emot mitt vin faktiskt. Haha, förut var jag helt emot vin. Men nu har jag börjat tycka riktigt bra om det. Det är riktigt gott! Och några glas vin i en badtunna med gott sällskap säger jag absolut inte nej till :)

 
Testa mitt vin(inte mitt bokstavligt talat alltså), både billigt och gott :D

With love, J

2009-11-06
 15:10:47

Promenad

Snart kommer Malin och Jannica hit, då blir det att gå ut och gå en sväng med deras tre hundar. Mys!


♥ Whit love, J

2009-11-06
 13:34:54

Vakna kl 13? helt sjukt!

Jag är helt sanslös egentligen. Man ska inte sova till klockan 13 på förmiddagarna! Jag gör det varje dag. Ska nog försöka vända tillbaka dygnet lite igen. Sist jag försökte så gick det i alla fall skapligt bra. Fast jag tänker inte börja förrän efter helgen såklart :P Helgen är till för att få vara vaken länge på kvällarna och sova länge på mornarna. Sådeså!


Igår låg det ett vitt snötäcke på marken och det snöade som bara den, vilket var väldigt mysigt tycker jag. Nästan alla andra klagade över snön såklart. Jag kan inte säga att jag älskar snö och vinter heller, för det gör jag inte. Men är det snöfall och en sådär -5 grader så är det faktiskt ganska mysigt att ta sig en promenad i snövädret. När det sen blir mer än -10 grader ute, så kommer ni få höra mig klaga som aldrig förr. Jag hatar verkligen kyla! I alla fall så är snön borta idag tyvärr.. Hoppas den kommer snart igen!



Nu ska jag kliva upp ifrån sängen och fixa något att äta!

With love, J

2009-11-06
 01:48:11

Gitarr Hjälte

Det blev en lugn kväll med Markus framför Guitar hero ikväll. Fast han blev lite smågrinig när han blev slagen av en tjej ;) Haha. Vi kikade även på några avsnitt med South Park, fyfan vad sjukt det programmet är egentligen. Men lite småroligt ändå!

 








Nu ska jag snart krama om kudden och somna till en disneyfilm ♥
Godnatt!

With love, J

2009-11-05
 19:36:41

Banan

Hur lägger man in ett youtube-klipp på bloggen? Någon som kan lära mig?


Jag hittade i alla fall på ett klipp som visar hur man skalar en banan på enklaste sätt. Och jag har aldrig vetat om att man ens kan göra så. Kika på länken nedanför:

Hur man skalar en banan


With love, J

2009-11-05
 19:27:13

Bloggtips

Tänkte förresten passa på att tipsa direkt om några bloggar jag läser:

Fokis.se - En jäkla söt tjej som skriver om sig själv och sitt liv i Umeå. Hon lägger även ut en massa bra inlägg om japan/thai inspirerade saker. Läser hennes blogg varje dag!

Gaybloggen.com - Denna blogg handlar om Amir, en homosexuell kille från Stockholm. Även fast jag kan tycka att några av hans fördomar är lite smått knasiga så älskar jag hans blogg och är en trogen läsare!

Misscaarooliine.blogg.se - Det här en en vän till mig, som jag tyvärr inte har träffat på många år nu. Men i hennes blogg får vi veta hur det är att vara ung och mamma. Hon frågar ofta om tips från andra mammor och skriver om sin son Tino nästan varje dag.

Kilstadius.blogg.se - Denna blogg tillhör en god vän till mig som jag gått mina tre gymnasieår med. Den handlar om hennes liv, just nu med stor fokus på att ta körkort. Sara är en helt underbar tjej, och även fast jag vet att hon inte skriver varje dag, så kan man helt enkelt inte låta bli att kika in varje dag ändå!

EmilieL.blogg.se - Även denna tjej är en god vän från gymnasietiden. I den här bloggen får vi veta hur Emilie lever och har det. Hon tipsar ofta om saker hon vill ha eller har köpt. Emilie är en underbart mysig människa och jag kan inte låta bli att kika in till hennes blogg varje dag.

Det var några tips från mig :)

With love, J

2009-11-05
 19:02:36

Välkommen till min nya blogg!

Jag tänkte göra ett nytt försök till en blogg. Fanns här förut som keepsgettinbetter.blogg.se, men har nu bestämt mig för att inte skriva i den mer eftersom den innehåller en hel del av mitt förflutna som jag inte vill gräva upp igen. Jag hoppas att ni istället vill följa mig på min nya blogg där jag kommer berätta om min vardag och ge tips om allt mellan himmel och jord. Jag vet inte riktigt själv än vad jag kommer att skriva om, så det lär väl märkas. Ska i alla fall försöka att skriva en gång om dagen, eftersom jag ändå inte gör så mycket annat än att sitta framför datorn hela dagarna!  

With love, J