2010-10-20
 14:38:00

Happiness

Nu har det hänt en hel del saker sen jag skrev. Vet inte vart jag ska börja alls. Jag och Markus flyttade upp i en 3:a i början av sommaren, riktigt mysig lägenhet. Vi donade och fixade lite med två rum, målade om och tappetserade. Det vart verkligen jättefint. Men just nu letar vi efter en ny lägenhet, så vi får tyvärr inte njuta av arbetet vi har lagt ner så länge till. Har alltså inte riktigt råd att bo kvar här. Vi vill kunna lägga undan pengar för att kunna resa jorden runt, lämna Sverige för något år sådär. Låter väl härligt? Tycker vi också! Så vi ska alltså flytta till något mindre billigare och börja hamstra pengar som idioter. Och förhoppningsvis kommer vi iväg innan September :)


Vad har annars hänt? Jo, våran Kenneth kläckte ur sig 4 fina kattungar precis lagomt när vi tog en veckas resa till Kreta, Grekland. Har nu en av kattungarna kvar, Sölve heter han. Mats var först att flytta till vänner här i Hedemora. Sedan några veckor efter var det också dags för Jens och lilla Mira att flytta, men dom hamnade i Avesta.


Kan säga att Kreta var hur underbart som helst, hamnade på ett ställe som hette Agia Marina, som ligger precis brevid Platanias. Så dit knatade vi över i stort sett varje dag. Resan blev mest en sol och bad semester eftersom vi tog en sista minuten och därmed inte hade lagt undan så mycket pengar. Men vi hade det underbarast i världen. Vem behöver pengar när man har den bästa killen som finns? ♥Sju underbara dagar spenderades på Kreta, och det var alldeles för lite kan jag lova. Så mycket god mat, stränder, hav och sånt bra sällskap får man aldrig nog av!

Förhoppningsvis hinner vi iväg en sväng till i Januari till något varmt ställe. Fast vet inte vart än, det blir en sista minuten i såna fall. Kanske till och med hinner i slutet av December, över nyår. Det skulle sitta fint!Vi har förövrigt skaffat akvarium också. Hunnit haft hund, sålt hund till Markus syster, Sålt råttorna, bytt fiskar i akvariumet.. osv osv. Småsaker bara. Markus har skaffat blogg och ett jobb :)


Med allt det här vill jag bara tillägga EN sak:
Jag har aldrig någonsin varit så kär som jag är nu. Det enda jag tänker på, jämt och ständigt, det är Markus! Det är som om han kastat en magisk förtrollning över mig. Jag känner mig så lycklig såfort vi är tillsammans, det finns ingenting annat i mitt huvud. När vi lägger oss på kvällen kan jag inte släppa honom med blicken, kan ligga och kika på honom hur länge som helst utan att tröttna. Tänka att "är han verkligen med mig?" och "jag hoppas att det alltid kommer vara vi två". Jag skulle rent ut sagt gå under om jag inte fick se honom varenda dag! Och det är ingenting jag bara säger, för så är det verkligen. Kan inte förstå hur en enda människa kan göra en såhär lycklig.
Det är magiskt :)


Over and Out
Jessica

2010-10-19
 12:17:34

Skänk Länk

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken: http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2014 – Klicka och gör en skänk-länk du också!

Stöd rosa bandet