2009-12-23
 02:54:15

Nattblogg

Hej hallå bloggen!
Här sitter jag sent in på natten. Kan förståss inte sova. Ska upp i skaplig tid imorgon, så det är väl därför kan jag tänka mig ;) Bussen härifrån till Borlänge går kl 11.50, ska åka till min syster för att sova där och sedan åka med dom hem till min bror på julafton. Jag ska även passa på att handla julklappar imorgon. Jag som aldrig brukar vara ute i sista sekund är väl det nu! Jag brukar ha alla julklappar köpta och inslagna innan det ens har hunnit blivit december. Men inte i år. Jag har bara hunnit köpt EN julklapp!Jag ska även spela Bingolotto imorgon! :D Med min syster, hennes kille och hennes vänner. Vi blir ett helt gäng, det ska bli kul :) Ska passa på att gosa ordentligt med mina systerbarn med!

(Bilden är snodd från min systers blogg chatarinasundberg.blogg.se)


♥♥♥
Saknar Jenny helt otroligt mycket sen jag bodde ett tag hos dom! Lilla snuttan ♥
Saknar såklart den andra lillfisen Oliver med!

Ser fram emot morgondagen, nästna mer än julafton faktiskt. Tycker det är mysigt att handla julklappar! och ännu bättre blir det när man har sin syster som sällskap :D Och tusen gånger bättre kommer dagen att bli när jag får mysa med Jenny och Oliver!
Fast jag kommer sakna Markus en massa :/ Kommer inte kunna ses alls imorgon!
Älskar dig Bejb ♥ Och jag saknar dig redan!

Nej, om man skulle ta och försöka sova lite nu.
Ta hand om er! Och hinner jag inte skriva mer innan julen är över så vill jag önska er en riktigt God Jul!
Puss och Godnatt, J

2009-12-14
 17:01:15

Rubrik

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade, har egentligen ingen bra ursäkt för det. Har inte känt för att skriva bara.

Mitt liv har väl rullat på ungefär som vanligt. Går hemma hela dagarna, och har inte ett skit att göra. Förutom att plugga då såklart (: Men det har börjat bli liiite tråkigt kan jag lova. Har lite dåligt samvete för att jag inte har pluggat på en hel vecka nu, så denna vecka blir det en massa plugg! Ska även gå till skolan i veckan och skriva mitt första matteprov. Hoppas det går bra :) Sannolikhetslära är inte att leka med!

Jag har nyss varit duktig och städat mitt badrum, det var riktigt skitigt kan jag lova! Jag satt bokstavligen på golvet och skrubbade med en disksvamp för att få rent ;D haha. Nu är det i alla fall så rent det kan bli, och det doftar underbart!Har funderingar på om jag ska städa mitt rum idag med. Trotts att det inte var längesen jag gjorde det så ser det ut som en jävla rövarkula här inne! Jag kan skita ner jag, kan jag lova. Fast tycker ändå att det är mysigt, på något sätt, att städa. Slå på musik och röja faan ;) Och se hur fint det blir efteråt! :D

Måste förresten passa på att säga GRATTIS till Erik Grönvall som vann idol. Här är han med vinnarlåten "Higher":


Han är GRYM! :D

Markus, saknar dig :* ♥

With love, J

2009-12-05
 14:03:10

R.I.P

Bo "Bosse" Finkel Raptor
Rest In Peace
Kommer sakna dig gubben ♥
Och kommer alltid att älska dig! :'(

2009-12-04
 15:07:51

Helgen ser ut såhär:

Idag blir det en tripp till Borlänge på hemligt uppdrag som jag tyvärr inte kan avslöja här i bloggen idag ;P Vi ska även åka förbi hos min syster och hämta mina saker som ligger kvar i ett förråd där.
Så nu sitter jag bara och väntar på att Malin ska höra av sig.

Haha, Björne berättade nyss att jag hade lyckats stängt in en av katterna på toaletten inatt :O Jag hörde en katt som kraffsade och mjauade en massa igår men tänkte väl att hon vill ha uppmärksamhet eller nåt. För dom är inte direkt vana att sova ensamma. Så jag lät henne vara och somnade istället :/ :P Haha, stackars Tissla, instängd på toaletten hela natten. Vad dum jag känner mig!

På lördag blir det fest hos Andreas. Mimmi fyller 18 så vi ska fira henne, sen blir det hotellet :)

På söndag blir det nog bara lungt skulle jag tro :)

Nu kommer Malin alldeles strax, så ska fixa det sista. Hörs sen!

With love, J


Jag älskar dig Markus ♥

2009-12-01
 20:46:18

Kick - Fest hos mig (summer remix 2008)

2009-12-01
 20:33:13

No pepp

NU var det ju några dagar sen jag skrev igen. Jag har ändåså inte gjort så mycket dom senaste dagarna, mestadels pluggat, varit med vännerna och träffat Markus såklart :)

Känner mig inte alls pepp att skriva i bloggen idag. Så detta får räcka. Kanske får mer lust senare ikväll!

With love, J