2010-12-21
 20:20:11

Tjuvöppning

Jag och älsklingen tjuvöppnade en varsin julklapp igår, kunde inte låta bli! Han gav med sig när jag tjatade. ^^ Vi har ju ända fler julklappar att ge varandra på julafton.

Av mig fick Markus en parfym som lukar riktigt gott!



Och av honom fick jag mina kära innetofflor som jag har tjatat om :D Visst är dom snygga? Och dessutom är dom omänskligt mysiga att knata runt i.
2010-12-21
 19:55:59

Ännu en ny kategori



En julklapp som alltid går hem är en parfym eller en presentförpakning med parfym och lotion. Därför vill jag idag tipsa om en sida som är extremt billig och dessutom betalar man ingen frakt på varorna man skickar efter. Hur bra är inte det?

→ Nordicfeel - Skönhetsprodukter och parfymer för honom och för henne

Min absoluta favoritparfym(på bilden) kostar endast 169:-. Då den normalt kostar ungefär 350:- i butik, så väljer jag såklart själv att klicka hem den härifrån!
2010-12-21
 19:40:21

Sunes Jul Avsnitt 21

I dagens avsnitt får vi följa med familjens julklappsinslagning och roliga rim!

 

 

2010-12-20
 23:28:52

Sölve på Cuteoverload

Våran lille Sölve ligger uppe på http://cuteoverload.com/ tillsammans med en bild på hans två syskon :) Det kan förklara alla nya läsare eftersom den som äger bloggen har länkat mig! Hoppas så många som möjligt stannar kvar och fortsätter följa min blogg.

Sölve - Är han inte söt?


2010-12-20
 21:56:30

Egypten

Egypten, Januari 2010 - Första bilden på mig och Darling utomlands.♥

 

Det var min allra första utlandsresa, om man inte räknar in Danmark som "utomlands"? Det gör inte jag i alla fall. Markus utmanade mig och sa att jag alldrig skulle våga åka på en sista minuten-resa med honom. Då hade vi varit tillsammans i ca 2 månader bara. ^^ Jag antog såklart utmaningen, och 2 veckor efter åkte vi till Egypten. Detta var den bästa resan jag någonsin gjort. Allting var så nytt; Flyga för första gången, ett annat land, en helt annan värme än jag någonsin känt, nytt förhållande. Allting var perfekt! Jag skulle gärna vilja ta en sista minuten till Egypten i januari igen, men vi ska som sagt spara pengar så vi kommer mycket längre, Jorden runt!

 

 


2010-12-20
 19:22:24

Statuskoll

Tror ni jag blev lite chockad när jag såg min status idag? Min blogg är fortfarande relativt liten och statusen pendlar från dag till dag. Ibland har jag inte ens 10 läsare per dag, men vissa dagar kan jag ha upp mot 30. Men idag när jag var in och kikade så såg det ut såhär:


Det syns lite dåligt, men idag har jag alltså hittils haft 70 unika besökare.

 

Det är verkligen superkul att så många har hittat till min lilla blogg! Blir så glad och ännu mer mottiverad till at skriva. :) Men nu är min fråga till er;

Vad vill ni att jag ska skriva om i min blogg?

Är det någonting speciellt ni vill veta om mitt liv eller bara någonting ni skulle vilja se mer av i bloggen?

Jag skulle bli jätteglad för svar!

2010-12-20
 18:38:04

Sunes Jul Avsnitt 18, 19 och 20

Herregud, hur kan jag ha glömt att lägga upp helgens avsnitt av Sunes Jul? Sorry, Här kommer dom i alla fall:



Avsnitt 18





Avsnitt 19



Avsnitt 20



2010-12-20
 18:32:21

Helgen

Julbordet var skitgott och riktigt roligt. Träffade på mycket nytt roligt folk. Klickade verkligen med en tjej som var där, vi satt och snackade hela kvällen om allt och ingenting, ytterst trevligt. Jag vet inte vad det är med mig och tjejer igentligen, men jag brukar inte alls vilja umgås med tjejer, jag är nog mer en pojkflicka på det viset. Ni vet, tjejer skvallrar så mycket och bråkar över ingenting, vad är grejen liksom? Och Cicci, hon som jag träffade på julbordet, verkade tycka ungefär som jag. Nej, det var verkligen jättekul att träffa henne. Tappade även bort pojkvännen en stund, och hann bli jätteorolig, men hittade honom hos en av hans kompisar efter en stund. Så ingen skada skedd där! Jag tänker alltid det värsta när det händer någonting. Jag trodde att han hade tappat bort sig någonstans och att jag skulle få hitta honom ihjälfrusen i något dike. Men jag fick såklart se min fina älskling igen, tack och lov för det! ♥

Igår gjorde vi faktiskt inte så värst mycket. Vi sov länge och myste en massa, och senare på kvällen åkte vi hem till Markus pappa och blev bjudna på mat. :) Och idag har det hänt ungefär ingenting. Markus, stackaren kom hem ifrån jobbet efter fyra timmar och var sjuk. Så nu får jag ta hand om hjärtat några dagar. ♥

Nu ska vi fortsätta laga mat här, hemgjord potatismos! Mumma :D
2010-12-18
 13:36:02

Julbord

Ikväll ska jag följa med på julbord. Det är Långshyttans Slipservice som står för det, alltså stället Markus jobbar på. Det ska bli intressant, känner bara 4 andra av allihopa. Eller känner och känner, två utav dom har jag bara träffat en gång. :P Men det där blir nog kul. Tänkte snart hoppa in i duschen och börja göra iordning mig lite. Alltid skönt att börja i tid och slippa stressa!

Inatt har jag verkligen sovit som en stock! Känns verkligen att jag börjar bli frisk, det är endast lite hosta kvar. Jätteskönt! Cocillana gjorde susen! :) Imorse ville jag inte ens kliva upp, det var så skönt att kunna ligga kvar utan att få en hostattack och måsta kliva upp för att lugna ner halsen. Det var helt underbart! Och vi klev ju ändå upp innan 12, så helt okej.

Våra tre katter, förresten, har öppnat nästan varenda julklapp som vi har kämpat med att slå in! Så det får nog bli att sätta sig och slå om dom sedan. Missarna har även hunnit riva en massa i granen, tagit loss kulor och glitter. Men än sålänge har dom inte rivit granen helt.

Marodörerna - Ni ser ju hur det ser ut när dom har varit i farten!♥


Det är ganska kul dock att vi har tre genarationer. Tissla(den vita katten) är mamma åt Kenneth(den svarta) och Kenneth är mamma åt lilla Sölve(den gråa). Så där tar det stop med katter, eftersom vi sparade en hankatt från sista kullen. Nu ska vi inte ha fler. :)

2010-12-18
 00:19:31

Underbar Resa

Kreta, Grekland September 2010 - Jag och Markus vandrar längs Agia Marinas gator

 

Detta är en bild från våran senaste resa. En riktig spontanresa som var hur underbar som helst! Trotts minimum i pengar så roade vi oss på bästa sätt. Jag skulle tro att vi är påväg till Platanias, staden som låg brevid Agia Marina, för en liten shoppingkväll. Ser ut som vi har kvällssolen i ansiktena. Tyvärr så hann vi åka hem innan jag fyllde år, har alltid velat spendera min födelsedag utomlands. Så jag fick firas som vanligt i Sverige, detta tråkiga land! :P Men förutom det missnöjet så var det här en helt underbar resa som spenderades med den bästa! ♥

 

 

2010-12-18
 00:10:34

Min Kväll

Hej alla fina läsare! ♥
Jag har fått väldigt bra respons på att starta tävlingar i bloggen. Så det blir nog så att jag lägger upp en liten tävling snart. Så se till att vara uppdatterade så ni inte missar den!

Nu på kvällen har jag och min älskling bara myst. Spelat lite kort och lagat mat tillsammans, potatis och leverstuvning. Riktigt gott! Och för alla er som inte vågat prova på lever ännu; Gör det! Det är faktiskt megagott, även fast det ser riktigt äckligt ut.

Så har i alla fall min kväll sett ut. Vad har mina söta läsare gjort en kväll som denna?

2010-12-17
 18:14:36

Korrigerat misstag!

Det var någon som nyss klagade(anonymt såklart) på att jag hade kopierat en bild ifrån Fokis.se till min nya kategori. Den bilden var bara en tillfällig bild då jag inte hade tid över just då till att pyssla ihop en egen. Men nu är det misstaget korrigerat. Min egen bild ligger uppe i det inlägget nu!

Ville bara framföra detta, tycker att det är tråkigt att folk ska klaga. Jag lånade alltså bara bilden tills jag hade gjort en egen. Den som ligger uppe nu kommer bara finnas tills jag har fixat en snyggare. Men den får duga sålänge! :)



2010-12-17
 17:22:56

Sunes Jul Avsnitt 17

Hej alla söta läsare ♥
Nu är det bara en vecka kvar till jul. En veckas avsnitt kvar med Sune och hans familj. Idag bjuder familjen oss på ett besök hemma hos Farmor och Farfar:

2010-12-17
 14:33:56

Tävlingar?

Jag funderar på att starta tävlingar i bloggen. Skulle det vara en intressant grej för någon? Kommentera i såna fall det här inlägget. Man skulle kunna tävla ut smycken och sånt. Vad som helst egentligen! Om någon vill ha en tävling här i min blogg så kanske jag skulle kunna ha en till nyår. Nåja, ni får skriva vad ni tycker. Det är väl kanske inte så kul att starta en tävling om det bara är 2-3 personer som är intresserade.

Men kommentera gärna och berätta vad ni skulle vilja att jag tävlar ut för saker då :)

2010-12-17
 14:27:34

Ny Design!

Som ni ser så har jag bytt design. Den jag hade innan saknades det en massa i, det var en kompis som hade gjort den, men det hade tydligen försvunnit header och så ifrån den :P Men nu är det löst, googlade lite och hittade på en annan design. Syn att jag inte kan fixa en själv istället, ska försöka någon gång. Om man lär sig så kan det ju inte vara så svårt!

Förhoppningsvis så ska den här designen funka nu i alla fall. Testade lägga in en annan igår men den fungerade inte i firefox tyvärr. Så om nån upptäcker att den här inte ser riktig ut så säg gärna till. :)
2010-12-16
 21:56:19

Ny Kategori!

Just ja, jag satt och filade på en ny kategori igår och kom fram till "Från mitt fotoalbum". Här kommer jag titt som tätt lägga in en bild ifrån mitt fotoalbum och berätta om den. Låter väl spännande?

Bilden är ifrån den 6 Augusti 2010 - Jag och Älskling på stranden


Den här dagen tog vi en tripp till Damsjön som ligger utanför avesta. Vi hade köpt med oss en uppblåsbar båt ifrån leksaksaffären och gled ute på sjön med den. Vi hade även tagit med oss fika som vi åt på stranden och hade med oss våran dåvarande hund. Och även fast vi var i Sverige, och int en riktigt glassig strand någonstans utomlands så var det ändå en riktigt mysig och perfekt dag på stranden, med mycket bus och mys!

Jag hoppas
att det kommer fler dagar som denna. Och det är jag alldeles säker på att det kommer att göra!
2010-12-16
 21:41:02

Vem vill inte utomlands liksom?

Jag sitter här och längtar utomlands. Har varit ut och kikat på en massa bilder från ställen jag och Markus har varit på innan och jag längtar tillbaka som en tok. Jag vill åka nu!
Men tyvärr finns ju inte ekonomin för det just nu.. Och dessutom börjar sparandet för en mycket längre resa snart, så jag får nog hålla mig tills dess. Det får bli en trökig vinter, en långdragen vår, och en inte alltför varm och skön sommar i Sverige först. Sen kanske vi kommer iväg. Kankse måste vara kvar här ända in till hösten till och med. Bli lite deprimerad när jag läser vad jag själv har skrivit alldeles nyss.. Inte vill jag stanna kvar i Sverige så länge till?! Men det kan ju vara värt det. Istället för att bara åka iväg en vecka var tredje månad så kan vi då istället åka runt över hela jorden och vara borta i över ett år. Det är värt det, men ändå är det så tråkigt att tänka på hur lång tid det är kvar!
Snälla gud, eller någon högre makt (någonting lär ju finnas?), ge mig ett jobb där jag tjänar minst 15 000 rent i månaden! Det skulle göra mig ofantligt jävla lycklig. Då skulle vi inte behöva vänta lika länge med att åka!

Nej! Nu får det vara sluttjatat om utlandet, annars blir jag galen här. Vill bara åka iväg när jag sitter och tänker på det. Istället tänker jag tippsa er om cocoo.se, det finns otroligt mycket fina smycken där som jag vill ha. Och det är faktiskt inte heller superdyrt! Det låter väl bra? Här är ett av mina favoritsmycken därifrån:

Ett armband ihopsatt med tre ringar. Riktigt häftigt faktiskt! Kan bli ditt för bara 195 kr.




Jag tänkte även passa på att berika eran kväll med dagens avsnitt av Sunes Jul "Julstädning":

 

 

Nu vart det ett riktigt långt inlägg idag. Känner mig faktiskt mycket friskare nu, fast ännu är jag inte helt bra tyvärr..  Men jag är frisk nog för att följa med på årets första julbord på lördag. :D Vad gott det ska bli med julmat! Längtar en hel del. Det är Markus jobb vi ska dit med, spännande ;) Det blir nog riktigt kul!

Vill bara säga en till sak innan jag avslutar det här inlägget;
Tack Markus för att du alltid finns här för mig, jag vore ingenting utan dig ♥ Jag älskar dig!

 

2010-12-15
 13:28:16

Dålig Update.

Ni får ursäkta den dåliga uppdatterringen, den har lidit lika mycket som jag dom senaste dagarna. Fick såklart världens hosta med slem så jag har varit helt igentäppt och äcklig. Har typ hostat sönder mig innuti känns det som. Var in till läkaren i mådags och fick Cocillana utkrivet, hostmedicin med morfin. Så nu mår jag i alla fall lite bättre.

Vi har ju missat en hel del avsnitt av Sunes Jul, så jag tänkte lägga ut alla avsnitt vi missat och dagens såklart:

Avsnitt 12



Avsnitt 13



Avsnitt 14



Avsnitt 15


2010-12-11
 17:07:00

Sunes Jul Avsnitt 11

Ikväll blir det lite sällskapsspel här hemma. Och alkohol för dom som inte är näst intill röstlösa, alltså för alla utom mig. :( Förkylningen verkar aldrig släppa.. Sålänge den har släppt till jul så är jag nöjd i alla fall!

Dagens avsnitt av Sunes Jul "Varuhuset":

2010-12-10
 13:06:09

Lucka Nr 10 Hos Frökenkök




Jag e med i Fröken köks julkalender 2010.

Lucka nr 10 innerhåller ett presentkort på 200 kr
som är sponsrad av
runns

2010-12-10
 12:35:38

Sunes Jul Avsnitt 10

2010-12-09
 17:15:52

Sööwtis!

Usch vad rutten man känner sig när man inte kan göra något på grund av att man inte har den minsta ork i kroppen. Jag är så glad att jag har min fina Markus som tar hand om mig när jag är sjuk, annars också såklart :) Idag kom han hem ifrån jobbet med en stor bit sörgåstårta åt mig, fy så gott det var! Och igår ni, då kom han hem med en tidig julklapp åt mig. Ett jättefint halsband med ett hjärta som hänge. Kommer ALDRIG ta av mig det. ♥

Jag kan inte tänka mig någon som har det bättre än mig, jag har verkligen världens underbaraste kille. Tänk om alla hade en Markus i sitt liv, vad underbart alla skulle ha det då!

Nu ropar Älsk från duschen, så talk to you later :)
Puss
2010-12-09
 13:41:45

Sunes Jul Avsnitt 9

Julafton börjar närma sig med stormsteg. Idag är det bara 15 dagar kvar till den härliga julmaten och gemenskapen :D Jag läängtar som ett litet barn kan jag säga, ska bli så mysigt. I år ska jag förresten fira jul med familjen Berggren. Jag ska alltså vara hemma hos Markus föräldrar! Det kommer bli tokmysigt :)

Nog om det, här kommer dagens avsnitt av Sunes Jul "Rollen":

2010-12-08
 14:37:36

Foundation

Jag är med och tävlar om en Foundation från www.smashit.sehttp://kajsanihlen.se/ :)


2010-12-08
 14:20:44

XBOX 360 KINECT

Jag är med och tävlar om ett Xbox 360 Kinect hos Ämmis.se. Hoppas verkligen jag vinner, grymt kul skulle det vara!

2010-12-08
 11:07:07

Sunes Jul Avsnitt 8

Med en katt som sover på magen och en massa problem som bara blir fler bjuder jag på dagens avsnitt av Sunes Jul härifrån sängkammaren. Mår sämre idag och har alltså inte kommit ur sängen än :/




2010-12-07
 13:58:48

Sunes Jul Avsnitt 7

2010-12-06
 21:53:03

Markus Gästbloggar

Hon lutar sig tillbaka, pga av hon är sjuk och mår dåligt, stackare! Men hon har smittat mig så det kan hon gott ha!
Jaha, vad har vi två gjort idag då, hmm, inte är det så mycket heller. Jag har ju sovit 2 timmar inatt, så man har ju inte varit på jätteg att göra nåt fysiskt, en lugn dag med massa mys. Jessica tog så väl hand om mig när jag kom hem från jobbet ;) inga detaljer :P
Massa trött prat om allt och ingenting egentligen, hon är på sitt trötthumör idag tror jag, kan säga saker som inte hänger ihop riktigt, men det är kul ;P Är väl inte bättre själv heller tror jag..
Finns inte så mycket att säga om den här dagen, en stressad jäkla skitdag på jobbet, och 4 kvar.......... En redig måndag med andra ord, usch! När ska man vinna pengar då, så man slipper att jobba och typ åka bort ett tag, ett jäkla tag :) Vinner inte fast man tippar lotto och v75. Dom där tanterna som vann 103 miljoner hade lixom spelat i 2 år bara, och satsat en 5krona var, alltså, vissa (eller dom flesta) spelar väl 40 år och drar in sammanlagt 50000 på det kanske, när dom har spelat bort ca.100000 ist :S wierd. Men en av dom tänker jag inte vara, jag tänker vara en av tanterna och vinna på MAX 2 års spelande ;D haha! Bra inställning! Då händer det!
Synd att hon tvingade en att gästblogga på en måndag med 2 timmars sömn + jobb, har ju inte blåst förändringens vind här direkt :) Vill ta upp en massa som hände förra veckan osv, men det orkar jag inte, måste lägga in en massa bra musik på mobilen så jag överlever 8 timmar på Slipservice imorgon, blir att fixa lite sköna verisioner av Angels & Airwaves från youtube, det kommer man långt på, man kommer ända hem efter en arbetsdag, hem till friheten och sin ängel ;) fniss! <3 Hon är bara bäst! Hah, ligger och löser Uppfinnarjockes hemliga fixartidning, skulle tippa på att det går ganska dåligt ;P Hon ser lite klurig ut, sådär så man bara vill lägga sig brevid henne och hjälpa henne med dom svåra uppgifterna i tidningen, men framför allt att krama henne :)

Du betyder allt Jessica :) Love you always! <3
Tjipp tjopp sockertopp!


2010-12-06
 21:31:11

Sunes Jul Avsnitt 6

Nu är det dags för dagens avsnitt av Sunes Jul "Skrik och Gapsjukan":
Inga kymmer på det avsnittet ;D




2010-12-06
 11:35:03

Vinn iphone , ipad , macbook air 9 varje dag i dec



Helt sjukt bra sida, man kan vara med och tävla varje dag om dom här sakerna. totalt 70 personer vinner varje dag, så jag tycker att du ska göra som jag och bli medlem och tävla :D länkar här: http://www.spinglo.com/i/jessikutt

2010-12-05
 18:43:34

Sunes Jul Avsnitt 5

Vi tänkte att vi skulle göra det extra juligt idag, så vi står och kokar knäck! Mums vad gott det ska bli. Mitt i vårat knäckkok bjuder jag er på dagens avsnitt av Sunes Jul "Skidvallan":




2010-12-05
 14:58:06

Julmys

Här kommer ett litet videoinlägg på mig och baby från gårdagen när vi precis hade klätt granen och slagit in julklappar. Vi bjuder på lite pysselprat och en visning av lägenheten ;D

2010-12-04
 22:43:01

Julgranen

Här kommer bilden på våran fina julgran + alla klappar som ligger under ;)

2010-12-04
 20:53:55

Sunes Jul Avsnitt 4

Här kommer det fjärde avsnittet av Sunes Jul "Hockey Klubban". Jag och Markus har nyss klätt våran julgran som vi shoppade in på second hand idag, 130 kronor, rena fyndet! :D En redig plastgran. Bild på den kommer om en stund. Men nu, Sunes Jul:

2010-12-03
 16:22:35

Sunes Jul Avsnitt 3

Ligger fortfarande här hemma och är sjuk. :( Hoppas jag mår bättre imorgon, för i så fall blir det julklappsshopping då! Idag är det den 3 December och allts dags för det tredje avsnittet av Sunes Jul, "Tjejgrej":

2010-12-02
 17:10:31

Sunes Jul Avsnitt 2

Medans jag ligger hemma i sängen och är sjuk så kan jag bjuda på den andra delen av julkalendern.
Avsnitt 2 "Sophie":

2010-12-01
 17:22:44

Julkalender Avsnitt 1

Eftersom julen börjar närma sig med stormsteg så tänkte jag visa upp en gammal julkalender. Tycker att dagens julkalendrar riktigt suger..

Så här kommer första avsnittet av Sunes Jul: